balkonhekken-op-maat

Geniet van de zomer op jouw balkon

De zomer is eindelijk weer begonnen en we kunnen niet wachten op de lange zwoele zomeravonden en de heerlijke verkoelend drankjes. En waar kun je die welverdiende drankjes nou het beste nuttigen? Juist ja! Op jouw superhippe balkon. Ideaal om even bij te kletsen met een kopje koffie en wat lekkers om even helemaal te ontspannen. Nog ideeën nodig om alles uit jouw balkon te halen zodat je er optimaal gebruik van kunt gaan maken? Investeer in wat mooie balkon planten, wat toffe meubels of misschien een leuk privacyscherm balkon voor sfeer en om tegelijkertijd een intiem knus plekje te creëren.

Accessoires voor een knus plekje

Voel je je niet helemaal op je gemak op jouw balkon als de buren ook buiten zijn? Denk dan eens aan een privacyscherm. Dit kan een eenvoudig scherm zijn van aluminium of glas. Dit zorgt niet alleen voor meer privacy maar geeft ook nog eens een sfeervolle uitstraling van jouw balkon. Het scherm kan ook nog eens als windscherm dienen. Heel multifunctioneel dus! Nog een aantal mooie planten in een stijlvolle plantenbak zowel op de grond als aan hekwerk en het wordt al een gezellig hoekje. Licht creëert ook sfeer. Een lichtjesslinger zorgt ervoor dat je ook s’avonds gezellig op het balkon kan zitten.

Handige meubels voor een fijn buitenseizoen

Een balkon is natuurlijk niet heel groot. Maar het dient zomers wel als een soort buiten woonkamer. Hoe richt je zo’n ruimte nu sfeervol en handig in? Vind je het belangrijk dat je de meubels in de winters snel weer naar binnen kunt halen? Dan zijn inklapbare stoeltjes en tafeltjes een goede optie. Ook een mooie stevige bank die tegelijkertijd als opbergplaats gebruikt kan worden is een geweldige toevoeging aan jouw balkon meubilair. Je kunt hier bijvoorbeeld gemakkelijk kussentjes en klapstoeltjes in kwijt. Zo als je ziet zijn er genoeg mogelijkheden om jouw balkon gezellig te maken deze zomer!