Tuinkussens op maat laten maken?

Het is al een langere tijd een hype geworden om zelf je tuinmeubels te maken. Het internet stond er vol mee met video’s hoe je dit dan kan doen en dat zelfs nog voor weinig geld. Het enige probleem hier was is dat er geen kussens waren die op die maat verkrijgbaar waren. In ieder geval waren het geen standaardmaten. Hoe los je dat dan op?

Tuinkussens op maat bestellen

Bevind jij je in de situatie dat jij voor in de tuin zelf een loungeset gebouwd hebt? Waarschijnlijk zit het niet heel lekker zonder kussens, maar is het verder wel goed gelukt. Je vindt in de winkel geen kussens die dat formaat hebben. Ongetwijfeld heb je dan eentje gekocht die er een beetje op lijkt en de bank enigszins opvult. Alleen de perfecte maat is dat beter toch?

Misschien wist je het en misschien ook niet, maar tuinkussens op maat laten maken bestaat gewoon. Je meet zelf op welk formaat de bank heeft en welk formaat jij de kussens dan zou willen hebben en dat geef je dan door. Je kan niet alleen de maten kiezen je kunt ook de stof en de vulling kiezen. De een wilt wat stevigere kussens en de ander juist niet. Hier heb je dan de vrije keuze in.

Welke kussens nog meer?

Eerder hebben we het over tuinkussens gehad, maar er zijn natuurlijk genoeg andere situaties waarin jij een kussen op maat nodig kan hebben. Misschien dat binnen op de bank een kussen kapot is gegaan of je hebt een hoekje gemaakt bij de vensterbank waar je kan zitten. Al dit soort kussens kunnen gemaakt worden. Heb je een andere soort kussen die je nodig hebt? Vraag het en wie weet kunnen ze het voor je maken!

De kussens die gemaakt worden zijn ook altijd uniek. Je kiest er zelf voor en soms geven zij ook nog tips of aanbevelingen voor het ontwerp. Je kunt het helemaal vormen naar jouw smaak en je hoeft niet bang te zijn dat mensen hetzelfde hebben want dit is zelf voor jou gemaakt. Er zijn ruim 150 stoffen waaruit gekozen kan worden.  

Wat zijn de voordelen van kussens op maat?

Buiten het feit natuurlijk dat de kussens naar jouw wensen gemaakt zijn en ze daarmee ook erg uniek zijn, heb je ook natuurlijk andere voordelen hierbij. Het zijn ook de beste prijzen voor iets wat met de hand gemaakt is. De kussens worden doorgaans binnen ongeveer drie weken gemaakt. Dan hoef je ook niet erg lang te wachten. Het bedrijf heeft al meer dan tien jaar ervaring hiermee. Je weet dus ook zeker dat ze weten wat ze doen en je niet zomaar wat krijgt.

De kussens worden binnen Nederland gratis verzonden. Het kan gebeuren dat je niet weet welke stof je wilt of je wilt het even voelen. In dat geval kunnen zij je een stukje stof opsturen of laten zien zodat jij beter weet wat je kunt verwachten van je bestelling.