De lichtkoepel prijs berekenen

Op de site van vlakkelichtkoepel.nl is een rekentool te vinden waarmee je de lichtkoepel prijs zelf kunt berekenen. Dat is heel eenvoudig. Selecteer eerst waar je de lichtkoepel wilt plaatsen. Je hebt twee keuzes: ten eerste de woonkamer, keuken en kantoor (geïsoleerd), en ten tweede de veranda, serre of carport (niet geïsoleerd). Daarna geef je door wat de maten van de lichtkoepel moeten zijn. Tenslotte kun je de details selecteren. Dat wil zeggen dat je kiest voor de uitvoering, het soort glas en of je zonwering wilt. Het laatste element dat invloed heeft op de lichtkoepel prijs is het transport.

Voordelen van een rekentool voor de lichtkoepel prijs

De rekentool bij vlakkelichtkoepel.nl voorkomt dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. Als je de tool gebruikt weet je de exacte lichtkoepel prijs. De rekentools biedt ook de mogelijkheid om verschillende opties in financieel opties te vergelijken. Hoe groot is het verschil bijvoorbeeld tussen handbediende zonwering en elektrische bedienbare zonwering. Wie geld wil besparen heeft twee mogelijkheden. De eerste is meerdere vlakke lichtkoepels tegelijk bestellen. Dan krijg je quantumkorting. De andere manier om de prijs omlaag te krijgen is de kant-en-klare lichtkoepel zelf bij de fabriek in Cuijk op te halen.

Wees eerlijk bij het vergelijken van de lichtkoepel prijs

Op internet zijn allerlei producten te vinden om wat meer licht in huis te krijgen. Bekend zijn de bolle kunststof lichtkoepels. Deze lichtkoepels zijn wat betreft uitvoering en kwaliteit niet te vergelijken met de producten van vlakke lichtkoepel. De lichtkoepel prijs bij vlakke lichtkoepel is aanzienlijk hoger doordat er van kwalitatief betere materialen gebruik wordt gemaakt. De afwerking van de opstand wordt gemaakt van duurzame materialen, het gebruikte glas is uitstekend geïsoleerd en er zijn allerlei luxe extra’s mogelijk. Dat zie je terug in de lichtkoepel prijs.