Tegels

De meeste mensen denken aan de tuin of badkamer als ze aan tegels denken. Dit komt doordat tegels heel lang alleen op deze plekken werden gebruikt maar dit is allang nu niet meer zo. Tegels worden tegenwoordig overal in het huis gebruikt.

Veel consumenten kopen tegels voor de woonkamer en keuken. Hier worden ze steeds vaker als vloertegels gebruikt. Dit komt door de eigenschappen van tegels. Tegels zijn namelijk makkelijk schoon te maken. Met een doekje of dweil overheen gaan en het is weer schoon. Ook kun je natuurlijk nog gewoon stofzuigen. Dit bespaart allemaal tijd en men hoeft zich niet mee druk te maken. Op tegels kan namelijk geleefd worden. Niet langer voorzichtig doen en uitkijken.

Naast de vloeren kunnen de tegels ook als wandtegels gebruikt worden. Zowel in de woonkamer als de keuken doen de wandtegels het goed. In de keuken werden ze al langer gebruikt maar nu ook in de woonkamer. In de woonkamer is meestal een muur an tegels. Zo word er een bepaalde contrast en sfeer gemaakt. Hiervoor worden steenstrips of mozaïek tegels gebruikt. Met tegels kun je veel verschillende kanten op. Neem maar eens een kijkje op de onderstaande websites voor wat voorbeelden.