Bouw een feestje in je eigen huis met een eigen bar

Het klinkt wellicht als een fantasie, een bar kopen voor thuis, maar het is mogelijk. En voor nog niet eens zo heel veel geld. Een bar kopen voor thuis is namelijk al mogelijk vanaf €5.499. Daarvoor heeft u een complete thuisbar waar u het hele jaar door uw vrienden en andere gasten kunt ontvangen. En dat zónder sluitingstijd. Dat is niet het enige voordeel wat u heeft als u een eigen bar thuis heeft staan. Het is namelijk ook nog eens veel goedkoper om zelfs vaten met bier aan te schaffen dan dat je bijvoorbeeld in de kroeg moet betalen. Met de huidige prijzen is een avondje stappen als snel een kostbare bezigheid.

Inrichten naar eigen smaak

Natuurlijk is een eigen bar in huis heel mooi, maar er moet nog veel meer gebeuren dan enkel een mooie bar aanschaffen. De decoratie, verlichting en barkrukken maken het een mooi geheel. De verlichting boven u bar zijn enorme sfeermakers. Kijk dus eens goed rond bij restaurants en barretjes hoe zij dit hebben ingericht. Goede verlichting is een enorme toevoeging aan uw (wo)mancave. Met decoratie kunt u een specifieke sfeer bepalen. Wat dacht u bijvoorbeeld maritiem, wellicht een bruine kroeg of mediterraans. Met verschillende objecten bepaalt u hoe de sfeer wordt.

Barkrukken om lang op te zitten

Barkrukken komen in allerlei soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de eenvoudige houten barkrukken die u kent uit de kroeg, rond en zonder zitting. Voor een avondje barhangen prima. Maar wilt u een lange tijd vertoeven aan de bar, denk dan eens aan luxe barkrukken met rug- en armleuning. Wellicht passen barkrukken van leer binnen uw budget. De combinatie van deze twee specificaties zorgen ervoor dat uw gasten heerlijk comfortabel kunnen verblijven aan uw nieuwe bar.