Wat zijn de voordelen van kingsize en super kingsize bedden?

Iedereen houdt van meer ruimte, van grotere auto’s tot huizen, en dat geldt in toenemende mate voor de grootte van onze bedden. Het standaard tweepersoonsbed is voor veel klanten gewoon niet geschikt, waarbij kopers kingsize of superkingsize gaan om hen de grootste ruimte te geven om op te rusten.

Waarom gaan voor supermaat?

Er zijn veel redenen waarom mensen voor een groter bed willen gaan, namelijk:

Lang of breed persoon

De meest voorkomende is voor de langere of bredere persoon. Je hoeft geen NBA-basketbalspeler of NFL American football-linebacker te zijn om een ​​paar centimeter extra comfort voor een goede nachtrust te waarderen. De extra ruimte zorgt ervoor dat die koude tenen niet over de rand bungelen.

Actieve bewegers

Sommige mensen zijn ook actievere bewegers ’s nachts, en die extra ruimte geeft hen extra ruimte om te woelen en te draaien zonder hun partner te storen.

Herstellend van blessures

Mensen die herstellen van blessures kunnen de extra ruimte van een kingsize bed ook erg prettig vinden, met meer ruimte om ledematen uit te strekken of plat op hun rug te liggen. Door te helpen bij het verbeteren van rust en herstel, kan de extra ruimte een enorm voordeel zijn.

Andere gezondheidsvoordelen van een groter bed zijn onder meer verbeterde lendensteun, meer ruimte om te strekken om spelden en naalden of gevoelloosheid te verminderen als gevolg van opkrullen en het uitoefenen van gewicht of druk op gewrichten en ledematen.

Design

Design is ook een andere reden voor de stijgende verkoop van grotere bedden. Die extra bedruimte is erg handig als je een bijzonder grote hoofdslaapkamer hebt, waar het standaard tweepersoonsbed nogal klein lijkt, of niet als het middelpunt van de kamer verschijnt. Het in verhouding houden van de inrichting en indeling van de kamer kan van vitaal belang zijn als u op zoek bent naar die designerlook. Alleen omdat u een groter bed koopt, betekent dit niet dat u beperkt bent in de keuzes van ontwerpers, met tal van modellen, waaronder orthopedische types, die beschikbaar zijn om een ​​statement te maken in uw kamer.

Ten slotte kan op het designfront een groter bed ook meer ruimte creëren voor opbergruimte onder het bed, wat betekent dat je misschien een kast of kledingkast minder in de kamer nodig hebt, zodat je vloerruimte vrijmaakt op andere gebieden.

Super voor familie en huisdieren

Een andere steeds populairdere reden om een ​​kingsize bed te kopen, is om van een kamer een meer sociale ruimte te maken. Zo kunnen de kinderen makkelijker binnenkomen om te knuffelen, ’s ochtends een boek te lezen, huiswerk te maken of een film te kijken, zonder dat iedereen er als sardientjes in wordt gepropt. Als jongere kinderen die nachtmerrie fase doormaken, betekent het hebben van ruimte voor een kleintje dat iedereen nog steeds een redelijke nachtrust kan krijgen. Ook als je een kindje op komst hebt, hebben ook zwangere vrouwen enorm veel baat bij wat extra ruimte voor hen en hun buik.

Hoewel sommige aankoopredenen logisch en voordelig zijn, zijn sommige niet zo voor de hand liggend. Een van de meest ongewone die we horen, is van mensen die hun puppy op het bed lieten slapen, en die puppy is nu een geweldige grote hond. Ze hebben echter niet het hart of de kracht om de hond op de bank te laten slapen. We kunnen ons ook voorstellen dat het type persoon dat katten verzamelt baat zou kunnen hebben bij een groter bed.

Bovendien houden sommige mensen gewoon van meer ruimte om comfortabel hun krant te lezen in bed, terwijl anderen al die ruimte nodig hebben voor hun berenverzameling. Wat uw wensen ook zijn, we hebben allemaal wel een reden voor wat meer ruimte.

Koning voor een nacht

Nergens in deze lijst staat de luxe van een kingsize bed, want voor veel mensen zijn de voordelen meer een noodzaak. Wat uw redenen ook zijn om een ​​groter bed nodig te hebben, bij Boxspring gekte hebben wij een groot assortiment kingsize bedden, van stijlvolle vlakke boxspringbedden tot comfortabele elektrische boxspringmodellen. Ze zijn ook nog is tegen de laagste prijzen! Dus als je denkt, of bent geadviseerd, dat het je slaap zal helpen, bekijk dan ons assortiment stijlen en ontwerpen om het perfecte grotere bed te vinden om je gezondheid te verbeteren en slapen, en misschien ook die van uw gezin en huisdieren!