sanispecials-logo

Toilet kopen maar welke

Er zijn veel verschillende soorten toiletten, toilet kopen maar welke. Er zijn hangende en staande toiletten. Als je uiteindelijk een toilet heb uitgezocht kan je zelf bepalen hoe hoog deze komt te hangen. Je kan het best kiezen voor een gemiddelde hoogte, zodat dit voor kleine en grote mensen fijn zit. Er zijn veel verschillende soorten toiletpotten denk aan de volgende merken:

  • Duravit
  • Villeroy
  • Boch
  • Sphinx
  • Catalano

Al deze potten behoren tot de hoogste kwaliteit. En er zit een goede garantietermijn op. De garantietermijn kan per merk verschillen. Een duurdere toilet heeft vaak een langere garantietermijn. 

Verschillende soorten toiletten

Een toilet kopen het lijkt heel simpel. Toch is het wel belangrijk dat je fijn op deze toilet zit en dat deze makkelijk schoon te maken is. Een wandtoilet of zwevend toilet wordt vaak verkocht en is verkrijgbaar in verschillende prijsklasse. Een wandtoilet heb je al vanaf 200,- wil je echter een duurdere variant dan kan deze ook 500,- euro kosten. Er zijn verschillende soorten wandtoiletten ze hebben allemaal zo zijn eigen voordelen. Dit zijn een aantal soorten wandtoiletten: Diepspoel wandclosets, Wandclosets zonder spoelrand, Vlakspoel wandclosets, Verhoogde wandclosets en Compacte wandclosets.