balkonhekken-op-maat

Tips en tricks voor je cinewall op maat

Heb jij ook net een cinewall op maat aangeschaft, maar ziet hij er nog een beetje kaal uit? Dan ben je aan het juiste adres. Hier vind je allerlei tips om je cinewall helemaal te personaliseren met stijlvolle items. Heb je gekozen voor open vakken, kies dan voor persoonlijke accessoires of decoraties. Bestaat jouw cinewall uit een dichte muur, hang dan een poster of schilderij met een mooie lijst op. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een cinewall op maat personaliseren met decoraties

Heb je een elektrische sfeerhaard laten plaatsen in je cinewall, dan klinkt deze tip misschien een beetje gek, maar een stapeltje haardhout ziet er erg esthetisch uit in je woonkamer. Volledig functieloos, maar wel mooi! Vooral in de wintermaanden zorgt het voor de echte kerstsfeer. Haal wat haardhout in huis en stapel deze netjes op in een open vak in je cinewall of plaats het simpelweg tegen de cinewall aan. Zet je haard aan, zak weg in je bank, zet een klassieke kerstfilm aan en enjoy! Om je winterwonderland helemaal af te maken kun je kiezen voor een kerstkrans aan je muur of wat kerstverlichting die je in de nisjes van je cinewall ophangt. Heb je nog ergens een open vak in je cinewall? Leg er dan wat dekentjes of kussens in. Zo creëer je zelf heel eenvoudig dat echte kerstgevoel met je multifunctionele cinewall.

Alles is liefde!

Heb jij veel mooie herinneringen met familie en vrienden? Integreer dit dan in de decoratie van je cinewall. Zo maak je je cinewall op maat persoonlijk en kun je ten alle tijden genieten van de liefdevolle herinneringen die je met je dierbaren gemaakt hebt. Heb je planken of vakken gemaakt aan de zijkanten, dan kun je deze gebruiken om je fotolijstjes op te zetten. Bestaat jouw cinewall uit een dichte muur, kies dan voor fotolijstjes in verschillende maten en kleuren waarmee je een groot gedeelte van de muur kan bekleden. Kies voor een asymmetrisch design om je woonkamer een artsy uitstraling te geven.Ook kun je een foto laten uitvergroten op doek of in een mooie lijst doen, zodat je de belangrijkste personen in je leven vereeuwigd in je woonkamer!

Je eigen urban jungle

Ben jij het liefst buiten te vinden, maar ben je noodgedwongen binnen door het koude Nederlandse weer? Tover je cinewall dan om in een urban jungle. Ga voor allerlei verschillende planten in verschillende maten, zodat je de natuurlijke elementen van een jungle na kan bootsen. Plaats je planten in potten die variëren in grootte zodat je een speels effect creëert. Voeg ook wat hangplanten en slingerplanten toe zodat je deze mooi kan draperen. Zo lijkt het net alsof je echte lianen in je woonkamer hebt hangen. Let er wel op dat je elektrische haard en televisie goed zichtbaar blijven!