Plak het zelf

Prachtige muurstickers

Plak het zelf

 

 

 

 

 

Eens per jaar verander verander ik het interieur van mijn woning. Helaas had ik dit jaar niet veel geld bij elkaar gespaard om mijn gehele interieur te gaan opknappen. Zodoende ging ik opzoek naar een goedkope mogelijkheid om mijn slaapkamers en woonkamer te kunnen opknappen. Met deze intentie nam ik een kijkje op het internet. In een mum van tijd kwam ik dan ook terecht bij muurstickers op de website van Plak het zelf. Maar wat zijn muurstickers precies? Deze stickers worden gemaakt door Plak het zelf. Het zijn stickers van goede kwaliteit met een lange levensduur. De stickers zijn bedoelt om het interieur van een woning of kantoor leuker te maken. De grootte van deze stickers kun je zelf bepalen de formaten kun je namelijk zelf bepalen!

Muurstickers

Eigen ontwerp maken

Natuurlijk bekeek ik de mogelijkheden van de stickers die werden aangeboden. Na een tijdje het assortiment bekeken te hebben kwam ik terecht bij een eigen ontwerp maken. Ik kon een eigen ontwerp sticker gaan maken. Dit ontwerp werd dan omgetoverd tot eindresultaat. Met deze intentie ben ik de muren van de woonkamer en slaapkamers gaan afmeten. Zo wist ik hoe groot de stickers moesten worden. Na het meten van deze kamers ben ik eigen ontwerpen gaan maken. Deze ontwerpen heb ik uiteindelijk opgestuurd naar het bedrijf Plak het zelf!

Kwaliteit

Een top eindresultaat!

Enkele dagen later waren de stickers al af. De stickers werden binnen no time aan mijn woning afgeleverd. Mijn eigen ontwerpen zijn omgetoverd tot een prachtig eindresultaat kwaliteit stickers. Ik kan jullie achteraf dan ook vertellen dat mijn woonkamer en slaapkamers leuk zijn opgeknapt en dat voor een relatief lage prijs!

Top website