zonnebank crème

Deze zonnebank crème is er voor mijn huid!

zonnebank crèmeWelkom allemaal, op dit blog deel ik alles dat ik meemaak in mijn dagelijks leven. Ik hou zelf erg veel van de zon, helaas schijnt de zon in dit land niet erg vaak. Omdat ik toch wil genieten van de warmte en graag een bruin kleurtje heb doe ik vaak aan zonnebanken. Ik heb er thuis een en het zorgt echt voor ontspanning. Omdat ik vaak hoor dat het voor een droge huid zorgt, gebruik ik zonnebank crème. Een goede vriendin van mij doet ook vaak aan zonnebanken en zij kreeg vaak last van een droge huid. Dit wilde ze natuurlijk niet en daarom vroeg ze mij om een tip. Ik vertelde haar dat ik de zonnebank crème van Bodyfit gebruik. Deze zorgt ervoor dat je huid nog steeds bruin wordt maar niet uitdroogt. Ik word nu dus lekker bruin en mijn huid blijft mooi egaal, kortom een echte aanrader voor iedereen die aan zonnebanken doet.

crèmeVindt hier nog veel meer!

Op de website van Bodyfit vind je nog veel meer zalfjes die ervoor zorgen dat de huid niet uitdroogt. Heb jij vaak een droge huid na het zonnebanken? neem dan eens een kijkje op de website voor meer informatie. Ik hoop dat ik jullie een goede tip gegeven heb en dat ik jullie snel weer op mijn blog tref, bedankt voor het lezen en tot snel!zonnebank