leren plankdrager

Plankdrager van leer

Het valt niet mee om een originele manier te vinden om planken op te hangen, de meeste systemen zijn nu niet erg decoratief als het om het ophangen van een plank gaat. Vaak heb je te maken met een rails op de wand, of iets waar je een plank tussen moet klemmen. Met het gebruik van een leren plankdrager, heb je wel dat leuke speelse en toch decoratieve effect waar je al een tijd naar op zoek bent. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen bij leren-handgreep.nl.

Lekker stoer of een tikkeltje sierlijk

Bij een leren plankdrager heb je de keus om ermee uit te stralen wat je uit wilt stralen, met een verouderde plank erbij heb je een stoere uitstraling die zowel in een modern als klassiek interieur past. Met de naturel steigerplank, en een mooie drager van leer is het geheel een beetje sierlijk. Perfect bij een strak en modern interieur, maar met de kleuren van de drager kun je ook leuk combineren. Er zijn maar liefst 30 kleuren beschikbaar in de webshop.

leren plankdrager

Kies naar wens de lengte van de drager

Bij een leren plankdrager heb je niet alleen de kleur die je kunt kiezen, ook de lange van de drager kan bepalend zijn voor de uitstraling. Weet je niet precies wat je wilt, dan kun je in de webshop van leren-handgreep.nl informatie vinden over de lengte van een drager. De combinatie van de leren dragers, inclusief een houten plank zijn erg populair binnen elk soort interieur. Bij de kant en klare sets kun je ook de kleur bepalen van de dragers.