Woningontruiming

Bent u laatst een dierbaren verloren en weet u niet hoe u de woningontruiming van zijn of haar huis moet regelen of wilt u als bejaarden zijnde juist gaan verhuizen maar kunt u niet al uw meubels mee nemen. Dan staan ze bij Seniorenhulp voor u klaar.

logo

Zij  zijn een bedrijf gespecialiseerd in het ontruimen en verhuizen voor ouderen. Wij stellen eerlijkheid en transparantie zeer hoog. Wij hebben al jaren lang ervaring met het verhuizen en ontruimen van woningen van mensen die iemand hebben verloren tot ouderen die hun huis gewoon te groot vonden worden en naar een kleiner huis wouden verhuizen.  Hierdoor zijn wij van alle huizen thuis.

Door hun groot wagenpark geeft het hun de optie om zelfs spullen te verhuizen die erg groot zijn door middel van hun vrachtauto of juist iets van een hoge verdieping af halen door gebruik te maken van de verhuislift. Het personeel is erg fit en heeft geen moeite met het tillen van zware dingen. Ook denken ze altijd mee als er een probleem is dat moet worden opgelost.

Galerij4-goed-575x350

Zij vinden het belangrijk dat kwetsbaren spullen natuurlijk heelhuids aankomen op bestemming en zullen deze dan ook zo goed mogelijk beschermen. De medewerkers zullen uw meubels en eigendommen behandelen net of het die van hun eigen zijn.

Heeft u een bedrijf nodig dat u helpt met uw verhuizing of ontruiming dan bent u hier op het juiste adres. Seniorenhulp Nederland  zorgt er voor dat uw verhuizing of ontruiming helemaal verloopt naar wens. Neem gerust contact met ze op voor verdere vragen of informatie of neem een kijkje op de website.