Vloeren

Tegelmaxx is de vloeren en tegel specialisten

Ben je woonachtig in de omgeving van Hengelo en ben je op zoek naar nieuwe vloeren en of tegels? Dan ben je bij het bedrijf Tegelmaxx aan het juiste adres als je op zoek bent naar kwaliteit en voordelige prijzen. 

Tegelmaxx

Grote showroom en uit voorraad leverbaar

Tegelmaxx is begonnen in 2005 en staat niet bekend als trendsetter, zij staan bekend voor de noviteit. In de loop van de jaren hebben de specialisten van het bedrijf erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied. Het bedrijf heeft momenteel een showroom van 600 vierkante meter en een opslagruimte van 2500 vierkante meter. In de opslagruimte ligt gemiddeld een tegelcollectie opgeslagen van meer dan 100.000 vierkante meter.  Door deze grote opslag is het product in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar. Op de website zijn zeer veel afbeeldingen te vinden die dienen als inspiratie. Door het grote assortiment dat Tegelmaxx aanbiedt kan het soms lastig zijn om de juiste vloer te vinden. Als je behoefte hebt aan deskundig advies kun je gemakkelijk en snel een afspraak maken via de website van het bedrijf. Je kunt dan vervolgens advies ontvangen van Gert Jan Jansink (de eigenaar) en zijn partner Wendy jansink en Bram Vriezema

Hoog klant gemiddelde en goede reviews 

De voorgaande klanten die bij dit bedrijf aankopen hebben gedaan zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de tegels en vloeren en over de voordelige prijzen. Deze voorgaande klanten laten daarom ook zeer positieve reviews achter die op de website te vinden zijn.