mooie-boom-kopen

Plaatst een Photinia in je tuin 

Een photinia is een mooie boom voor in je tuin. Een Photinia heeft mooie rode kleuren. Het heeft echt de kleur van de herfst. Een Photinia ziet er een beetje uit als een struik, het kan dus ook veel privacy geven. Bomen in je tuin zijn heel erg mooi, maar kunnen ook functionele redenen hebben. Zoals meer privacy. Als je bomen plaatst kunnen voorbijgangers vaak niet goed je tuin in kijken. Zo kan je doen wat je wilt in je eigen tuin zonder dat mensen je direct kunnen zien. Dat is ontzettend fijn voor het gevoel van privacy.

Een portugese laurier is mooi en lekker 

Een Portugese laurier is een mooie boom om in je tuin te plaatsen. Naast dat het een mooie boom is, is het ook nog een lekkere boom. Laurier kan je in veel gerechten gebruiken. Je kan verse laurier in je gerechten gebruiken of je kan je laurier drogen. Gedroogde laurier komt het meest voor in gerechten. Koken is ontzettend leuk om te doen en met de juiste kruiden wordt het ook nog eens heel lekker. Wat is nou lekkerder dan met verse kruiden uit je eigen tuin koken. Dat kan je ook doen als je een laurierboom hebt.

Bomen zijn mooi gedurende ieder seizoen

Wat leuk is aan bomen is dat het in ieder seizoen mooi is. Bomen veranderen wel gedurende de seizoen. In de lente gaan de bomen in bloei staan. Dan veranderen ze van kale bomen naar prachtige bomen vol met bladeren. In de zomer blijven de bomen in bloei staan. Veel mensen vinden de lente een leuk seizoen, mede doordat alles in de natuur dan weer gaat groeien. In de herfst veranderen de bladeren van kleur en vallen ze van de boom af. Dit is echt een heel mooi gezicht. In de winter zijn de bomen kaal. Dat ziet er het minst mooi uit, maar past wel goed in het seizoen.