Hor voor deur bij Unilux

De mooiste hordeuren haalt u bij Unilux. Dit zei een goede vriendin tegen mij nadat zij zelf een hor voor deur bij Unilux had aangeschaft. Zelf was ik namelijk ook op zoek naar een prachtige hor voor deur. Maar vond het erg lastig om er een te vinden aangezien ik veeleisend ben.

Advies vragen

Ik weet heel goed wat ik wil, maar helaas had ik het juiste product nog niet gevonden. Ik nam het advies van mijn vriendin aan en had contact opgenomen met de specialisten van Unilux. Ik heb de specialisten mijn wensen uitgelegd en zij zijn voor mij op zoek gegaan naar een hor voor deur die het beste aansluit op mijn wensen. Al snel hadden zij het juiste product gevonden en het voorgesteld aan mij. Het was de perfecte hor voor deur! Zelf heb ik ook nog door het ruime assortiment gekeken en zag daar nog meer prachtige hordeuren. Ik ben uiteindelijk akkoord gegaan met de hor voor deur die de specialisten mij hadden aanbevolen.

Naast het goede advies van Unilux, bieden zij ook een zeer snelle levering. Alle producten zijn namelijk maatwerk en zijn al binnen 1 week leverbaar.