EPDM Folie

Bent u op zoek naar een eenvoudige en snel te installeren manier van dakbedekking? Dan is EPDM Folie dé oplossing voor u. Deze rol is uitermate geschikt voor zowel installatie door een professioneel, als voor de doe-het-zelver. Een rol EPDM dakbedekking heeft een standaard breedte van 1,20m en een standaard lengte van 20 meter. U hoeft enkel een rol EPDM folie aan te schaffen, in combinatie met de EPDM lijm en kit, zodat u gemakkelijk deze folie op uw dak kan installeren. EPDM folie is perfect geschikt voor horizontale of lichtelijk hellende daken.  De banen kunnen eenvoudig gelijmd worden, en worden daarom steeds populairder onder consumenten. 

interexpress: Voor uw EPDM folie

U kan de EPDM folie van interexpress voor meerdere toepassingen gebruiken. Zo is de rol geschikt om een dakgoot waterdicht te maken, of uw huis wind- en waterdicht te maken. De folie is zelfs toe te passen op gevels en kelders, of zelfs een bloembak! Een rol EPDM folie is altijd handig om in huis te hebben vanwege de variërende toepassingen. 

EPDM folie is over de jaren steeds betaalbaarder geworden. Veel mensen zien het als een nieuw product op de mark, maar het is al jaren op de markt. Enkel door nieuwe productieprocessen en nieuwe ingevingen is het goedkoper geworden om het materiaal te produceren, en gemakkelijker aan te brengen. 

Tegenover het traditionele bitumen dakleer heeft EPDM folie vele voordelen:

  • EPDM is gemakkelijk en zelf aan te brengen, bitumen dakleer moet vast gebrand worden
  • Bitumen dakbedekking heeft meer onderhoud nodig
  • Het vast branden van bitumen kan zorgen voor schade aan het dak
  • EPDM is goedkoop, flexibel en goed verkrijgbaar

Zo zijn er nog veel meer verschillende voordelen op de aanschaf van EPDM folie over bitumen dakleer. U kan er voor kiezen om de folie zelf aan te brengen op het dak, of te laten installeren door professionals. EPDM dakbedekking gaat minstens 40 jaar mee, en is een geweldige oplossing tegenover andere soorten dakbedekking.

Bestel dus nu uw EPDM dakbedekking bij interexpress. Wij bieden een gedeeld aanbod in verschillende lengtes en diktes van EPDM. Deze rollen bieden wij aan per stuk, maar ook per vierkante meter. De prijzen verschillen sterk, dus bedenk eerst hoeveel folie u nodig heeft voor u deze besteld.

Accessoires en EPDM artikelen

Naast EPDM folie bieden wij op onze website ook alle benodigdheden aan voor de installatie van EPDM dakbedekking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan EPDM kit en lijm, waardoor u de rollen netjes naast elkaar vast kan lijmen. Het aanbrengen van EPDM dakbedekking is zeer eenvoudig. U hoeft enkel een video op te zoeken op YouTube, of een van onze experts te raadplegen. Het is een prima taak geschikt voor de doe-het-zelver. Bekijk de opties nu!

interexpress staat altijd voor u klaar bij het aanbrengen of advies geven over EPDM folie. Onze producten zijn ijzersterk en garanderen jarenlang plezier van een waterdicht, schoon en netjes plat dak. Bekijk nu de opties van EPDM Folie bij interexpress! Heeft u hulp nodig bij het aanbrengen? Ook dat is een mogelijkheid! Neem snel contact op met ons via onze website, onze specialisten helpen u graag!