Doorzichtig tafelzeil van Superwoonwinkel.nl

Bij Superwoonwinkel.nl kun je voor van alles en nog wat terecht en dus ook voor doorzichtig tafelzeil ben je bij deze webshop aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een doorzichtig tafelzeil? Neem dan eens een kijkje op deze site. Je vindt hier verschillende maten transparant tafelzeil. In de collectie van Superwoonwinkel.nl kun je gemakkelijk het juiste tafelzeil vinden. Dus doorzichtig tafelzeil bestellen? Doe dat bij Superwoonwinkel.nl.

Specificaties

Deze online woonitem webshop beschikt over doorzichtig tafelzeil in 14 verschillende maten en voor een goede prijs. Er is ongetwijfeld iets van jouw gading. Het doorzichtige zeil is te koop per strekkende meter in diverse breedtes. Het smalste zeil is 60 cm breed en het breedste is 180 cm. Daar tussen zijn nog 6 maten verkrijgbaar. 

Het van PVC vervaardigde zeil is niet geschikt voor in de wasmachine maar is wel 100% waterdicht en dus makkelijk afneembaar. Het kan ook buiten gebruikt worden maar houd er rekening mee dat het kan krimpen. Het is gemakkelijk op maat te snijden met een Stanleymes. Doorzichtig tafelzeil varieert ook in dikte. Een dikte van 0,1 mm is het dunst, bij intensief gebruik van het zeil wordt een dikte van 0,2 mm aangeraden. Superwinkel.nl biedt zelfs een rond, ovaal of ellips tafelzeil aan.

Bestellen bij Superwoonwinkel.nl

Bij Superwoonwinkel.nl is bestellen voordelig voor klanten. Zo kost het je geen verzendkosten als je bestelling meer dan 20 euro bedraagt. Verder kun je altijd retourneren indien er iets niet bevalt. Je kunt veilig achteraf betalen en jouw nieuwe tafelzeil wordt geleverd wanneer jij dat wilt: vroeg of laat op de dag.