spiegel op maat

De perfecte spiegel

Wanneer je een spiegel koopt ben je in de meeste gevallen afhankelijk van een bepaalde maat, natuurlijk past deze niet mooi in je slaapkamer of waar je deze ook wilt gebruiken. De spiegel is net te klein, net te groot waardoor deze niet mooi staat. met een spiegel op maat is je spiegel precies het formaat hoe jij hem hebben wil, perfect formaat die je kunt hangen waar je wenst. Nu hoef je geen rekening meer te houden met een spiegel die je niet mooi vindt, je interieur is nu tot in perfectie afgewerkt door de spiegel. 

Hoe wordt een spiegel gemaakt?

Niemand denkt er eigenlijk over na als je voor de spiegel staat, hoe kan het eigenlijk dat je jezelf ziet? Een spiegel is gemaakt van glas, wel is het glas bewerkt want normaal glas reflecteert van zichzelf bijna niet. Aan de achterkant van het glas zit een dun laagje reflecterend materiaal, vaak is dit zilver of aluminium wat zorgt voor de reflectie bij de spiegel. Vaak is een spiegel op maat ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, niet iedereen vindt een zilveren spiegel mooi in de badkamer of slaapkamer. Bij glasgigant.nl kunnen ze je alles over de verschillende kleuren spiegels vertellen.

Meer sfeer in de ruimte

Met een spiegel op maat in de juiste kleur kun je de ruimte ook meer sfeer geven, vaak wordt een wand van spiegels gebruikt om de kamer groter te doen lijken. Met een mooie kleur van de spiegel kun je kamer nog meer sfeer geven, spiegels met een bronzen tint zorgen hier meestal voor. Een aluminium kleur spiegel oogt meestal wat koud, de bronzen kleur geeft precies de warmte en sfeer die je in de kamer wilt hebben. In de webshop van glasgigant.nl vind je alle informatie van spiegels en welke kleuren er beschikbaar zijn.