Voorbrood

De meubelzaak Rotterdam voor u

Voor de beste meubels gaat u naar Voorbrood Meubelen BV, de meubelzaak Rotterdam voor u! Kwalitatieve prachtige meubels voor de scherpste prijzen! Bekijk de site en vind meubels die perfect bij u passen en uw interieur helemaal afmaken!

meubelzaak in Rotterdam

Assortiment meubelzaak Rotterdam

Wij bij Voorbrood hebben een uitgebreid assortiment aan meubels om jouw interieur een stuk op te vrolijken. De mooiste meubels van hoge kwaliteit voor de scherpste prijs. We hebben veel verschillende producten die we aanbieden. Wat wij aanbieden zijn banken, fauteuils, kasten, tafels, stoelen, slaapproducten en decoratie spullen. Bij elk van deze onderwerpen zijn weer veel verschillende soorten producten te vinden. Er is erg veel keuze waardoor er voor iedereen er wel iets bij zit. Er is altijd de keuze uit verschillende maten, stijlen, kleuren, enz. Hierdoor kunt u zeker weten iets vinden dat perfect bij u en uw huis past.

Extra informatie

Ons bedrijf is een echt familiebedrijf en bestaat ook sinds 1918. De huidige eigenaren zijn Piet en Johan Voorbrood en staan voor vakmanschap, kennis. Wij willen graag onze klanten de beste klantenservice aanbieden en hebben daarom onze eigen stoffeerderij, meubelmakerij en zelfs onze eigen bezorgservice door heel Nederland!