De ideale badkamer

Beton cire is een veelgebruikt en in populariteit toenemend materiaal. Voor elke kamer is het geliefd,  ook in de badkamer. Maar welke beton cire kleuren badkamer waardig zijn, is nog maar de vraag. Sommige mensen hebben heel specifieke opvattingen over welke beton cire kleuren badkamer moet zijn, maar eigenlijk kunnen allerlei kleuren erbij passen. Zwart of wit kan, maar zelfs pasteltinten kunnen de beton cire en metal stuc kleuren in de badkamer hebben. Natuurlijk zijn er nog veel meer tinten: het is niet zo zwart-wit. Er zijn voornamelijk verschillende tinten grijs, zoals antraciet, grafiet, umbra of klei.

Kleur

Vroeger hadden ze natuurlijk nog geen beton cire, dus over de kleuren van beton cire in de badkamer kon ook nog geen discussie ontstaan. Tegenwoordig kan dat dus wel, maar welke kleur je ook kiest, het zal vrijwel altijd een goed resultaat hebben. Toch kan het relevant zijn om na te denken over hoe de beton cire kleuren badkamer passen bij de rest van de inrichting en het interieur van je huis.

Voor alle inrichtingen

Zo kan je als je een heel moderne inrichting hebt proberen om het beton cire in de badkamer helemaal zwart of helemaal wit te maken. Heb je een meer rustieke uitstraling in je huis, dan kan de tint ‘clay’ ook aan te raden zijn. In een wat ouder huis met een gerenoveerde badkamer ligt het er maar net aan welk kleurenschema domineert in de rest van je huis. In principe zou je bijna iedere kleur kunnen kiezen, aangezien het vaak om grijsachtige of aarde-achtige tinten gaat, die bij veel verschillende interieur keuzes passen. Zo kan je eigenlijk nooit echt de mist in gaan. Als je het echt niet weet, kan je altijd in woonmagazines bladeren voor inspiratie. Heb je een budget, dan kan je er zelfs voor kiezen om een designer in de arm te nemen en te vragen om advies.