binnendeuren

Binnendeuren met print

Binnendeuren heb je in alle vormen kleuren en maten. Zo kennen we allemaal de klassieke binnendeuren, moderne binnendeuren met veel glas en een nieuwe trend zijn de stalen binnendeuren. Maar deuren die ook steeds populairder worden zijn de binnendeuren met een print.

Een binnendeur met afbeeldingen

Je kunt binnendeuren tegenwoordig zelf ontwerpen met de Bruynzeel configurator. Het is niet mogelijk om zelf een afbeelding aan te leveren maar er is keuze uit 75 verschillende printen. Daarnaast is het ook mogelijk om op de voorzijde van de deur een andere print te laten drukken dan de achterzijde van de deur.

binnendeuren

Soorten printen

Je kan deze deuren in erg veel verschillende soorten bestellen, denk aan een mooie lichte print van een plant of aan juist wat meer industriële print van ijzer. Maar het is ook mogelijk om deuren met een hout print te laten bedrukken.

Soort binnendeur

De binnendeuren kunnen na het kiezen van de print helemaal op maat gemaakt worden. Je kan kiezen of het voor een stompe-, opdek- of schuifdeur moet gaan. Ook moet je als klant kiezen of het om een rechts of links draaiende binnendeur gaat. Als laatst kies je het deurbeslag en voila, een prachtige binnendeur met een zelf gekozen print.