lounge tuinbanken

Bekijk hier de lounge tuinbanken

Via de website van lounge-bank.nl kan je diverse mooie lounge tuinbanken vinden. Voor elk budget is hier wel een mooi model te vinden. Je hebt hier namelijk een enorme keuze. Niet alleen standaard modellen, maar het is hier ook mogelijk om een speciaal op maat gemaakt model te laten maken. Je kan hier zelf de maten doorgeven, net zoals het materiaal waar dit van gemaakt moet worden en de kleur.

De mooiste tuinbanken kan je hier laten maken. Door aan te geven wat jouw voorkeur is, kunnen zij een prachtige set maken. Een unieke set, want de wensen van jou is uniek.

Online de projecten van de lounge tuinbanken bekijken

Om een beetje een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is bij dit bedrijf, kan je diverse mooie projecten bekijken. Online zijn er diverse mooie foto’s te bezichtigen met ontwerpen die Dutch Rivièra allemaal kan realiseren. Dit product is puur Nederlands en een onderdeel van Janssen Westenberg Stofferingen.

Alles wat je hier online kan vinden kan je geheel naar jouw eigen wens laten maken. Zij noemen dit custom made. Het materiaal die voor deze meubels worden gebruikt kunnen tegen elke weersomstandigheden. Je krijgt er een speciale hoes voor, waarmee je de meubels in kan pakken.