Kunstgras is het meest onderhoudsvrije gras dat er is!

Vaak zie je prachtige tuinen vol met gras, hier gaat veel werk in zitten om dit zo netjes te houden. Daarom hebben wij nu Kunstgras daarmee creëert u hetzelfde effect met uw tuin zonder dat u er iets aan hoeft te doen. Kunstgras ziet er zo echt uit dat niemand in de gaten zal hebben dan het Kunstgras is. U kunt zelf kiezen uit verschillende kleuren en hoogtes waarvan u het kunstgras wilt laten plaatsen. Wij hebben een aantrekkelijke lage prijs voor ons Kunstgras. U betaald namelijk geen consumentenprijs maar een groothandelsprijs. Ook kunt u ervoor kiezen om uw Kunstgras zelf te leggen in plaats van dit te laten doen. Zo bespaard u ook weer een beetje geld. Ook houdt u met Kunstgras een hoop tijd over. U hoeft namelijk nooit meer uw gras te maaien! Wie wilt dat nou niet?!

Mijn ervaring met Kunstgras

Ik heb sinds afgelopen zomer Kunstgras in mijn tuin liggen. Toen ik dit huis kocht was de tuin volledig bestraat en was er geen schijntje groen te bekennen. Ik wist meteen dat ik dit anders wilde. Ik wilde alleen niet veel tijd kwijt zijn aan het netjes houden van mijn tuin. Toen heb ik besloten om Kunstgras aan te leggen. Hiermee bespaar ik een hoop tijd maar het ik toch wel een groen stuk in mijn tuin. Ik ben erg tevreden en zou zeker aanraden om eens te informeren naar de mogelijkheden met betrekking tot Kunstgras!