tegelmegashop-logo

Keramische tuintegels; Super onderhoudsvriendelijk!

Optimaal genieten in uw tuin, daar hoort een prachtig terras bij! Wanneer u aan de slag gaat met het realiseren van het terras is het uitzoeken van passende tegels een cruciale stap. Dit geldt natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een tegelpad, of een stoep in uw tuin. De ‘million dollar question’ is in de startfase van uw zoektocht naar passende tuintegel altijd de volgende; ‘Gaat u voor keramiek of natuursteen?’. De medewerkers van Tegelmegashop.nl denken graag met u mee. Is onderhoud een belangrijk element voor u, dan is keramiek zeker het overwegen waard. Onderstaand een korte toelichting!

Keramische tegels zijn de meest gevraagde tegels voor in de tuin van dit moment en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Wat zijn nu precies de voordelen van keramiek. Keramiek heeft het grote voordeel dat dit materiaal krasvast, kleurvast, vorstvrij en maatvast is. Ook neemt keramiek geen vuil of vocht op. De tegels van keramiek zijn mooi, blijven mooi en worden niet glad. En ook belangrijk, keramiek is kleurvast. Beton en natuursteen hebben de eigenschap te verkleuren. Bij natuursteen zeker niet in alle gevallen, maar bij beton is dit wel altijd het geval. Nu is de versleten look voor verschillende mensen een bewuste keuze en dus ook geen probleem. Wilt u echter ervan uit kunnen gaan dat de tegel blijft zoals u hem koopt, is een keramische tegel voor buiten de juiste keuze voor u. U kunt met keramische tuintegels zorgeloos genieten van uw tuin. Schoonmaken met de hogedrukspuit, dat is verleden tijd. Vieze vetvlekken na een barbecue die u 2 jaar later nog steeds irriteren? Bij keramische tegels in de tuin zal dit zeker niet het geval zijn. Wilt u de tegels meteen in het zand of in de grind leggen, bij de meeste tuintegels van keramiek (bij een bepaalde dikte) is dat gewoon mogelijk zonder dat u bang hoeft te zijn dat de tegels breken. Redenen genoeg dus om te kiezen voor keramiek!

Bent u op zoek naar een passende tuintegel. Tuintegels voor de tuin bij Tegelmegashop.nl, dan bent u zeker van topkwaliteit, scherpe prijzen en goede service! Tegelmegashop heeft een uitgebreid assortiment keramische terrastegels van A-merken, topkwaliteit (1e keus) en direct op voorraad. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen. Bekijk dus snel ons online aanbod, of breng een bezoek aan onze showroom, u bent van harte welkom!