Kamer huren Tilburg

Ik wist al langere tijd dat ik vorig jaar een kamer huren in Tilburg nodig had, omdat ik daar ging studeren. Mijn ouders wonen vlakbij Groningen in de buurt, dus elke dag op en neer reizen was geen optie. Maar die zoektocht naar een kamer was toch lastiger dan ik vooraf had gedacht.

Zoektocht naar een kamer in Tilburg

Ik had verwacht dat er tegen de zomervakantie wel genoeg kamer vrij zouden komen, omdat er elk jaar mensen afstuderen en dan de kamer niet meer nodig hebben. Maar dat viel toch eigenlijk wel tegen. En de kamers die vrij kwamen, waren eigenlijk al gelijk weer verhuurd aan iemand anders. Het ging vaak via via. Dus iemand die zijn of haar kamer op ging zeggen, wist gelijk al iemand die die kamer weer wilde huren. De moed zonk mij een beetje in mijn schoenen. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik toch elke dag op en neer zou moeten gaan reizen. Ik was al aan het bedenken hoe ik die reistijd het beste kon gaan benutten, etc.

Klikvoorkamers.nl

Toen kwam een vriendin met de site klikvoorkamers.nl. Dit zag er goed uit, maar ik was wel bang dat het ook hier hetzelfde zou gaan. Ik heb mezelf toch ingeschreven, want als je het niet probeert, weet je zeker dat het niet gaat lukken. Ik zag gelijk diverse kamers en heb gereageerd op de kamer die de gunstigste locatie voor mij had qua school en qua station. En wat denk je? Die kamer is nu van mij!! Echt super! Ik ben hier nog steeds erg blij mee. Dus zoek jij een kamer in Tilburg? Kijk dan op klikvoorkamers.nl en dan vind jij vast en zeker ook snel jouw kamer!