Goede tegels Elst en omstreken

Voor uitstekende tegels moet u bij tegels Elst zijn en niemand anders.

 

Tegels Elst is een bedrijf dat zich al sinds 1998 bezighoudt met het verkoop van tegels en allerlei andere soorten extra’s. De extra’s zijn het verlagen van uw plafond, inkorten van deuren en vloerverwarming. Als u  voor de vloerverwarming gaat dan krijgt u er 5 jaar garantie bij en voor de vloerverwarmingsslang krijgt u een 50 jarige garantie. Er is voor iedereen wel een tegel design te vinden voor zijn of haar huis, zo kunt u langskomen bij tegels Elst langskomen naar een van hun showrooms waarbij u veel te bieden krijgt. Als u hier niks had kunnen dan kunt u ook nog eens naar de groothandel showrooms gaan en hier heeft u nog meer keuzes!  Door de 20 jarige ervaring van tegelzetbedrijf Gelderland zijn hun zeer ervaren met het in te leggen van de tegels. Het is ook zeer aangeraden om de tegels door ervaren te laten installeren en niet door uzelf.

Persoonlijke ervaring met tegelzetbedrijf Gelderland.

 

Tegelzetbedrijf Gelderland kwam zeer professioneel over op het gebied van tegels, ze wisten altijd antwoord te geven op mijn vragen. Naast de instelling van mijn tegels had ik er ook vloerverwarming bij gedaan aangezien dit mij fijn leek. Toen ik te horen kreeg dat ik 5 jaar garantie kreeg voor mijn vloerverwarming omdat hun een samenwerking hebben met vloerverwarming Nederland werd ik super blij. En dat niet alleen ik kreeg ook nog eens een 50 jarige garantie op mijn vloerverwarmingsslang. Door mijn plezante ervaring van de tegels Elst wil ik graag iedereen aanraden om hier zijn tegels te kopen!