Een kinderbed van Perfecthomeshop.nl is super!

Enige tijd geleden waren wij op zoek naar een nieuw bed voor onze dochter. Op www.perfecthomeshop.eu vonden wij het perfecte bed!

Waarom zijn de kinderbedden van Perfecthomeshop.eu zo goed

Wij hebben voor een kinderbed van Perfecthomeshop.eu gekozen, omdat deze een eenvoudig design hebben. Met dit bed kan onze dochter dus heel lang vooruit. Wij hadden natuurlijk ook voor een bed met een Disney opdruk kunnen kiezen, dit zou ze nu geweldig gevonden hebben, maar over een jaar vindt zij dat wellicht niet meer leuk. Met dit neutrale bed kan zij heel lang doen. Ook vonden wij het fijn dat er nog een rekje aan de zijkant van het bed zit. Zo lang onze dochter nog klein is, kan zij met haar hoofd aan die kant gaan liggen en kan zij niet uit bed rollen. Als zij wat groter is, kan zij daar met het haar voeten gaan liggen. Zij kan dus heel lang vooruit met dit bed.

Extra opbergruimte is altijd handig

Kinderen hebben altijd veel spullen. Ook onze dochter heeft veel speelgoed. Daarom hebben wij een handige la voor onder haar kinderbed gekocht. In deze la kan zij alle spulletjes opbergen die zij vlak bij haar bed wilt gebruiken, zoals boeken waar wij haar uit voorlezen of die zij zelf kan gaan lezen als zij groot genoeg is. Maar ook haar pyjama kan zij hierin leggen als zij ’s morgens aangekleed is. Erg handig. Opbergruimte heb je tenslotte nooit genoeg!