Bordestrap

Bordestrap gekocht via VDSTEENXXL

Ben jij op zoek naar een bordestrap van een zeer goede kwaliteit? Dan moet jij echt eens kijken op de website van: VDSTEENXXL. Dit bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van trappen, steigers en ladders. De artikelen die hier worden verkocht zijn zeer scherp geprijsd en voldoen aan de veiligheidseisen. Omdat mijn man en ik vaak klussen in huis, wilden wij een nieuwe trap aanschaffen. Degene die wij in ons bezit hadden wankelde van alle kanten. Dit leverde nog wel eens gevaarlijke situaties op. Wij wilden een veilige trap dat niet kon wegschuiven of zou kunnen wankelen. Zo zijn wij op het internet gaan zoeken en kwamen wij terecht op de hier boven genoemde website.

Bordestrap

Diverse maten voor een bordestrap

Wij hebben goed de verschillende trappen bekeken op de website. Ook zagen wij dat deze onderneming een winkel in Valkenswaard had. Dat was niet ver van onze woonplaats en zijn daarom hier naar toe gereden. Zo konden wij de trap ook in het echt zien en konden wij aanvoelen of de trap stevig stond. De bordestrap is in verschillende treden te krijgen en er zijn opties bij te krijgen. De voelde heel erg sterk en robuust aan, maar is wel heel erg makkelijk te verplaatsten doordat het heel licht aanvoelt. Wij hebben gekozen voor een variant met een spreidstand beveiliging. De traptreden zijn voorzien van een antislipprofiel, waardoor er niet uitgegleden kan worden op de trede. Ook is de trap voorzien van alle geldende veiligheidseisen en normen. De medewerker van dit bedrijf heeft ons goed geadviseerd over deze trap en zo konden wij een goede keuze maken.

Bordestrap

Veilig klussen

Wij zijn heel erg blij met onze aankoop van de bordestrap. wat een verschil is het met onze oude trap. Dit artikel kan jij natuurlijk ook online bestellen. Voor mensen die niet in de buurt van Valkenswaard wonen is dat natuurlijk veel handiger. Doordat de producten altijd uit eigen voorraad wordt geleverd is de verzending heel erg snel. Heb jij een vraag over een product? Dan kan jij via de chatfunctie op de website snel een antwoordt krijgen. Kijk eens op de website voor het aanbod.